Consult voor paarden


Ken je het gevoel van machteloosheid als je paard wat mankeert? Je wilt er alles aan doen om hem te helpen.
Natuurlijk bel je de dierenarts als dat nodig is maar kun jij zelf ook iets voor hem betekenen? Het antwoord is JA

Jij kunt het genezingsproces van je paard positief beïnvloeden, ziektes voorkomen of je paard helpen herstellen van opgelopen trauma's. 

Tijdens een consult ga je kijken naar wat jij zelf voor je paard kunt betekenen. Een consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Gemiddeld heb je 3 sessies, met 4 weken tussentijd, nodig per thema.

Door mijn ruime ervaring als professional in de paardenwereld weet ik hoe het aan je hart gaat als je paard iets mankeert. Je paard is voor jou een dierbaar familielid. Als het niet goed met hem gaat dan heb jij daar ook last van.

Maar weet je, andersom is dit ook zo....
Als het niet goed met jou gaat dan voelt je paard dat feilloos aan. Voor hem ben jij een belangrijk lid van zijn kudde. Het is in het belang van de hele kudde dat het met iedereen goed gaat. 'Het team is immers zo sterk als de zwakste schakel'.

 

 

Als prooidier is de eerste prioriteit veiligheid en als er gevlucht moet worden dan is het van belang dat de hele kudde optimaal functioneert. Je paard zal er alles aan doen om eventuele blokkades die dit in de weg staan aan het licht te brengen. 

Dit werkt wederkerig ook jij kunt je paard helpen om eventuele blokkades op te pakken en/of trauma's te verwerken. Jij en je paard zijn energetisch nauw aan elkaar verbonden en hebben fysieke en emotionele invloed op elkaar.