WORKSHOPS


Blaffende baasjes bijten niet!

Moeiteloos wandelen met een gehoorzame hond.


Hoe hard je ook je best doet, je hond wil maar niet luisteren. Ken je dat gevoel dat je armen een halve meter langer zijn geworden na een wandeling omdat hij zo hard aan de riem trekt. En maar hopen dat je geen andere honden tegen komt want dan.. Op de hondenschool luistert hij nog enigzins maar thuis steekt hij zijn middelpoot naar je op...

 

Je hebt het op allerlei manieren al geprobeerd; vriendelijk, streng, met snoepjes maar als het puntje bij paaltje komt luistert hij voor geen meter. En dan al die goed bedoelde adviezen ze maken het alleen maar erger. Je wordt er moedeloos van en voelt de onmacht! Blijkbaar zit je, samen met je hond, onnodig vast in een hardnekkig patroon van ongehoorzaamheid. Je hond voelt namelijk feilloos aan wat zijn mogelijkheden zijn.

 

Als je dit patroon kunt doorbreken dan gaat je hond gehoorzamen en kun je weer genieten van een wandeling samen.... In deze workshop, met een systemische insteek, gaan we na waarom jij dat nog niet doet. 

Tijdens deze workshop wordt alleen het baasje verwacht. (Hondjes pas op want je baasje oefent in het geheim aan zijn/haar scills)

De investering bedraagt 75 euro per persoon.Jipie! Mijn baasje kwispelt weer

Gelukkig eet mijn hond nu voortaan wel zijn bakje leeg.


Binnenkort meer informatie over deze vijfdelige workshop....